Det får du som virksomhed og som privatperson


Åbenhed og udvikling
Tango Work/Life tilbyder en række workshops med tangoen som omdrejningspunkt.
Når tangoens kultur implementeres i menneskelige og organisatoriske sammenhænge skærpes sanseligheden, åbenheden, modet og evnen til at gå nye veje.
Gennem en række workshops med personlige beretninger, sanselige oplevelser, teoretiske oplæg og kunstneriske fortolkninger rejser Tango Work/Life vigtige spørgsmål og udviklende diskussioner.

Hvad er Tango Work/Life?
Tango Work/Life er et stærkt hold af personligheder, der hver især giver sin version af tangoen – med deres personlige og professionelle baggrund som teoretisk og praktisk afsæt.
Argentinske og danske aktører præsenterer tangoens facetter i en række workshops, hvor målet er vise hvordan tangoen kan fungere som et kulturskabende redskab for mennesker og organisationer.
Alle kurser har tangoen som omdrejningspunkt – indholdet spænder fra eksempelvis indlæg om tangoen som ledelsesværktøj, gastronomiske oplevelser, personlige beretninger og musikalske indslag og danseundervisning og -forestillinger.

Hvem kan bruge Tango Work/Life?
Virksomheder, organisationer og foreninger kan skræddersy og booke kurser til ledere, medarbejdere og personalegrupper. Enkeltpersoner og mindre grupper kan tilmelde sig vores allerede tilrettelagte kurser — se mere her.

Hvordan foregår undervisningen?
Tango Work/Life workshops er vekselvirkning mellem foredrag og dialog, cases og praktiske øvelser. Undervisningen foregår på dansk og engelsk.

Tango Work/Life for private - booking/tilmelding
Tango Work/Life tilbyder en række åbne workshops, som man som enkeltperson eller mindre gruppe kan tilmelde sig. Se og tilmeld til workshop her.

Tango Work/Life for virksomheder - booking/tilmelding
Der er mulighed for at vælge et af de nævnte workshops fra siden her – men det er naturligvis også muligt at skræddersy et forløb, så tid og indhold målrettes specifikt til deltagerne. Ønsker du at booke en lukket workshop til din virksomhed eller forening, kontakt Saul Zaks på tlf. 26 21 25 20 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Hvem står bag Tango Work/Life?
Den argentinske dirigent Saul Zaks er drivkraften bag Tango Work/Life.
“Jeg har samlet Danmarks og Argentinas mest inspirerende tangoentusiaster, fordi jeg kunne se at vi sammen kunne skabe sanselige og udviklende oplevelser, som virkelig kunne skabe indsigt og flytte noget!
Mange af aktørerne i Tango Work/Life er mine personlige venner og det synes jeg stemningen på vores workshops afspejler. Her er en åben, personlig “karma” og vi har en enorm lyst til at være her! Jeg tror, at deltagerne mærker at de bliver en del af det fællesskab.”


TANGO
YOUR
TEAM